Lányok, ti, hogy tanultatok meg magas sarkú cipőben járni? Nekem sehogy sem sikerül?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 19:53
1/6 anonim válasza:
Valaki alapból nem tud benne járni, hiába gyakorolja, valakinek pedig már elsőre tökéletesen megy. Ha béna vagy, akkor inkább ne vedd fel, mert az nagyon nevetségesen tud kinézni.
2/6 anonim válasza:
Na én pont ezért nem járok benne.
3/6 anonim válasza:
Én sehogy se tanultam, ment egyből sose értettem ezt miért kell tanulni, nem platformosba kell kezdeni hanem mondjuk egy 5 centisbe.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. márc. 10. 20:11
5/6 anonim válasza:
Én nagyon sokáig nem tudtam. Aztán elkezdtem edzeni, és ahogy erősebb lett a vádlim, úgy tűnt sokkal könnyebbnek benne a járás. Egyébként a platformos még kényelmesebb is, mert van egy kis talpa, ami alapból puhább, mint a föld, kevésbé fog benne fájni a lábad.
6/6 anonim válasza:
Én gyakoroltam. Persze először csak 5 centis volt, kellett egy csinosabb cipő ballagásra, évzárókra. Nem volt nehéz járni benne, inkább szokatlan volt. Aztán fokozatosan vettem egyre magasabb sarkúakat, ma már bármiben tudok járni. Persze minden csak megszokás kérdése. Ha veszek egy új cipőt, először itthon próbálom ki, járkálok benne hogy ne legyen ingatag, csak aztán megyek ki az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!