Hogyan kell megtanulni magas sarkúban járni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 15:35
2/5 anonim válasza:
szerintem azt nem kell megtanulni... énsem tanultam.. ha szépen jársz alapból is egy cipőben akkor magassarkúban sincs akadály.csak annyi hogy mindig a sarkadat rakd le először..mint a cipőben..mert ha rögtön hirtelen az egész talpadat leteszed az nem szép..szóval először sarok aztána többi ;)
3/5 anonim válasza:
Hát aki nem tud járni benne az nem is fog akár hogy is tanulja!!Ha nincs tartások vagy x lábad van akkor fölösleges meg is venni azt a magassarkút mert úgysem fogsz járni benne max egy napot mert mindenki megfog bámulni az utcán hogy jesszusom hogy megy ez a csaj....
4/5 anonim válasza:
hát én akármennyit járkáltam itthon magassarkúban (nem volt magas) amikor utcára kimentem akkor csak csetlettem - botlottam
5/5 anonim válasza:
próbálj otthon minél több fajta módon járni...
sarkra csak akk lépj ha már nem remeg járás közben a sarkad
addig csak a lábfejed ujjak felöli részére lépj mintha pipiskednél aztán szép lassan szokj át a sarkas lépésre
de drágám ha topa vagy akk nincs mit tenni utcán ne naon legyél sokat mert abból leégés lesz vagy menj el járás tanárhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!