Ha a hordós káposzta "pezsgősödik", lehet-e javítani rajta, hogy ismét ehető legyen?
Figyelt kérdés
Gyakorlati tapasztalatok érdekelnének. Ja és komoly válszokat szeretnék, ha lehet.2015. ápr. 24. 11:50
1/1 anonim válasza:
ha azt érted alatta hogy megerjedt, habzik, akkor tönkre ment, szerintem dobd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!