Lehet tejeskávét készíteni 3:1-ből?
Figyelt kérdés
Éljen a babavárás!!! Megbolondulok egy kis tejeskávéért,de csak 3:1 van itthon. Egyébként kotyogós főzős kávéból szoktam+ cukor+ tej.2015. ápr. 14. 10:58
1/5 anonim válasza:
Lehet persze...de en abból fél zacskót szoktam beletenni
2/5 anonim válasza:
Egy kis forró vízben keverd el az instant port, majd azt már tejjel öntsd fel. :)
3/5 anonim válasza:
Én mindig tejjel csináltam a 3:1 kávét ;) Vizet nem raktam hozzá, melegítettem egy nagy bögre tejet és összekevertem.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Már lent van. :) Egyébként a por felét használtam fel,azt kikevertem egy kis forró vízzel és felöntöttem tejjel. Megkockáztatom,hogy jobb,mint az általam készített hagyományos tejeskávé. :)
2015. ápr. 14. 13:21
5/5 gago77 válasza:
A babad biztosan fog orulni egy kis koffeinnek meg a hormonkezelt, antibiotikumos tejnek (amiben akar virusok is lehetnek), nem beszelve a rakat adalekanyagrol, ami az ilyen porokban van, hajra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!