Hogyan/miben szoktátok lefagyasztani a fűszernövényeket?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 18:55
1/3 anonim válasza:
Felaprítom és műanyag dobozba teszem őket. Ha szükség van rá, akkor kanállal lekapirgálok annyit, amennyi kell.
Vagy aprítom és folpackba csavarom, rudat formázok belőle (alufólia nem jó mert a fagyasztástól törékeny lesz!)és a szükséges mennyiséget levágom a rúdról.
2/3 anonim válasza:
Petrezselymet csokorba-szedve, folpackba csomagolva fagyasztom. Amikor kell, úgy hidegen kiskéssel annyit szelek le belőle (apróra vágva), mint ami éppen kell, a többi megy vissza a fagyóba. Így fagyott állapotban sokkal könnyebb apróra vágni, mint fagyasztás előtt.
Répa-gyökér-zöldpaprika már felszelve zacsiban, ha kell, csak (asztal széléhez veregetve) annyit török le belőle, ami kell, a többi szintén megy vissza!!!
3/3 Ügyet Lenke válasza:
műanyag dobozka, folpack, zárható zacskó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!