Hogy nem ég le a tej? Bármit csinálok: tejbegríz, rizs, puding, mindet lekapja, pedig külön lábasom van csak a tejes ételek főzéséhez.
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 09:24
21/23 anonim válasza:
Én pl nagyon nagyon kevés olajat rakok az edénybe és átítatom vele az egészet.
Sok Sikert Neked!
:)
22/23 anonim válasza:
Hideg vízzel kiöblíteni, lassan kell felfőzni, gyakran kevergetni. Garantáltan nem ég le.
23/23 anonim válasza:
Hát ha egy ilyen hapek lábasában főnék én is le lennék égve XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!