Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy nem ég le a tej? Bármit...

Hogy nem ég le a tej? Bármit csinálok: tejbegríz, rizs, puding, mindet lekapja, pedig külön lábasom van csak a tejes ételek főzéséhez.

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 09:24
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Én pl nagyon nagyon kevés olajat rakok az edénybe és átítatom vele az egészet.

Sok Sikert Neked!

:)

2010. febr. 19. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/23 anonim válasza:
Hideg vízzel kiöblíteni, lassan kell felfőzni, gyakran kevergetni. Garantáltan nem ég le.
2010. febr. 25. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/23 anonim válasza:
Hát ha egy ilyen hapek lábasában főnék én is le lennék égve XDDDD
2011. ápr. 26. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!