Hogy nem ég le a tej? Bármit csinálok: tejbegríz, rizs, puding, mindet lekapja, pedig külön lábasom van csak a tejes ételek főzéséhez.
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 09:24
1/23 anonim válasza:
Mielőtt beleteszed a tejet lögyböld körbe hideg vízzel és ne töröld ki. Én ezt olvastam valahol, azóta így csinálom és nem ég le.
2/23 anonim válasza:
Lehet, hogy nem megfelelő a lábos. Nekem nincs külön lábasom..egyszerűen pl. a tejbegriz/rizsnél amikor látom, hogy a tej kezd melegedni egy kicsit akkor én már teszem bele a hozzávalókat, és folyamatosan keverem..
3/23 anonim válasza:
Vannak lábasok amikben leég a tej bármit csinálsz. A zománc adhéziója ilyen.Meg kell próbálni egy teflonos lábassal.
4/23 anonim válasza:
a hideg vizes öblítés jó.
Még annyit, hogy azt az edényt csak a tejes dolgokhoz használd.
Vastag talpú fémet javaslok.
5/23 anonim válasza:
pici víz a lábasba és rá a tej. Nagyanyáink is így csinálták:)
6/23 anonim válasza:
Meg azt is hallottam,hogy kell belerakni az edeny aljara egy kiskanal cukrot, majd ugy ratolteni a tejet.En is a vizes megoldast hasznalom.
7/23 anonim válasza:
"Nagyanyáink is így csinálták"
Csak egyet felejtesz el. Nagyanyáink lábasának zománca nem ilyen ócska volt mint amik ma vannak.
8/23 anonim válasza:
válassz minél VASTAGABB aljú lábast.
9/23 anonim válasza:
Többen is írták már: vastagabb aljú lábas kell. Minőségi acélból készült, vastag talpú lábasban nem ég le a tej.
10/23 A kérdező kommentje:
Köszi, mindent kipróbálok :-)
2010. febr. 16. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!