Mitől puposodik fel a piskótám?
Figyelt kérdés
Légkeveréses villanysütőm van.Mindig felpuposodik a piskótám közepe,így már a gyümölcstortám nem lesz szép.Mit tegyek? Ha bekenem ,ha nem kenem be vajjal a tortaforma szélét ,mindig pupos lesz.A bolti tortalap tele van cukorral és adalékokkal,házilag szeretnék jót és finomat sütni.Van valakinek egy tuti ötlete?2010. febr. 13. 09:47
1/7 anonim válasza:
Bocs ha nem jön be!
Sütöpapírt teriteni a tetejére és a közepére finoman tenyérnyi helyre száraz babot teríteni(óvatosan)
Az lenyomja sötés közben.
Remélem bejön!
3/7 anonim válasza:
Ne légkeveréssel süsd, hanem anélkül - a piskóta nem szereti, ha megy a ventillátor.
4/7 anonim válasza:
sima sütöm van és egy jó receptem.
6kanál cukrot habosra keverni 6 tojás sárgájával,bele 6 kanál liszt 1 sütöpor 6 kanál olaj 2 ek viz + habosra vert fehérje sütöformát ramaval kikenem és lisztezem.
nehogy babot tegyél a tetejére.vagy sütöpapirt nem fog feljönni...remélem segitettem..
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ki fogom próbálni. Babot tenni a tetejére,úgy tudom,a linzertésztának szoktak,nem a piskótának.De köszönöm a jószándékot!
2010. febr. 14. 08:14
6/7 anonim válasza:
HE netán ki akarod próbálni a babos módszert (nekem ugyan nem tünik jónak), akkor elötte feltétlen tegyél rá sütöpapirt, különben belesül!!!
7/7 anonim válasza:
A babot nem tartom jó ötletnek.
Ne kend ki a szélét a tortaformának, és ha kisült a piskóta, akkor fejjel lefelé tedd rácsra,így hűtsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!