Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Híg lett a vajkrémem. Tojás,...

Sajtos pocak kérdése:

Híg lett a vajkrémem. Tojás, vajkr. ken. Májas. Mivel tudnám sűríteni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Zsemlemorzsával,főtt krumpli,főtt tojás,liszt..válassz:D
2015. febr. 8. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
"Kemény "Bechamel mártás, vagy főtt burgonya összetörve!
2015. febr. 11. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!