S. O. S! A főzött krémem nagyon híg lett. Mivel tudnám sűríteni, hogy ne legyen olyan folyós és rá tudjam kenni a sütire?
Figyelt kérdés
Vaníliapudingos főzött krém....mit kezdjek vele??? Nem akarok még 6 tojást felhasználni, hogy mégegyszer megpróbáljam.2013. dec. 24. 15:03
1/3 anonim 



válasza:





Tedd be a mikróba, közepes fokon és kétpercenként keverd át,amíg sűrű nem lesz. Ha nagyon híg, akkor egy kicsi tejben oldj fel pudingport és keverd a már megfőzött krémhez és úgy melegítsd tovább.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.....rögtön neki is állok! Remélem fog sikerülni.
Békés Boldog Karácsonyt kívánok!!
2013. dec. 24. 15:30
3/3 anonim 



válasza:





Én is jártam már így, tettem hozzá lisztet, vagy keményítőt, és vaníliás cukrot, hogy megmaradjon az íze. Sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!