Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » S. O. S! A főzött krémem...

S. O. S! A főzött krémem nagyon híg lett. Mivel tudnám sűríteni, hogy ne legyen olyan folyós és rá tudjam kenni a sütire?

Figyelt kérdés
Vaníliapudingos főzött krém....mit kezdjek vele??? Nem akarok még 6 tojást felhasználni, hogy mégegyszer megpróbáljam.
2013. dec. 24. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Tedd be a mikróba, közepes fokon és kétpercenként keverd át,amíg sűrű nem lesz. Ha nagyon híg, akkor egy kicsi tejben oldj fel pudingport és keverd a már megfőzött krémhez és úgy melegítsd tovább.
2013. dec. 24. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.....rögtön neki is állok! Remélem fog sikerülni.

Békés Boldog Karácsonyt kívánok!!

2013. dec. 24. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így, tettem hozzá lisztet, vagy keményítőt, és vaníliás cukrot, hogy megmaradjon az íze. Sikerült.
2013. dec. 24. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!