Mi lehetett a gond? Mit ronthattunk el?
Figyelt kérdés
Töltöttünk idén kolbászt,de miután kiszáradt lyukas maradt a közepe és fehér-zöld penészes lett.2010. febr. 6. 22:46
1/6 anonim válasza:
Levegős maradt...,nem lehetett valami profi aki töltötte:/
2/6 A kérdező kommentje:
Erre gondoltunk mi is,de olyan rossz volt a bél,hogy állandóan elszakadt.Valószínűleg a bél miatt lett rosszul töltve?Ahol még nem jelent meg a penész csak lyukas és egy kicsit halványabb színű azt sem ajánlott már megenni? Köszi.
2010. febr. 6. 22:53
3/6 anonim válasza:
A penészes részt vágjátok le,a többi sztem jó ha nem büdös..,nincs penészszaga.Igen a bél minősége is fontos,sajna igy jártatok:/
4/6 anonim válasza:
Most ezt a kiszáradtat nem értem. A kolbászt tömörre kell tölteni és füstölőbe kell vinni. Ha elszíneződött világosabb pld az romlott.
5/6 anonim válasza:
Túl puhára lett töltve, akkor marad levegős.
Keményebbre kell tölteni, és megtekerés után meg kell szurkálni tűvel, hogy ki tudjon jönni a levegő.
Pár szállal én is így jártam, szakadt a bél rendesen :S
Szerencsére nekem nem romlott meg cirka 2-2,5 hónap alatt.
6/6 anonim válasza:
Sajna ha egy ételen, vagy ételben megjelenik a penész, akkor nem csak azokon a bizonyos részeken, hanem az étel elég létében jelen van a penészgomba, így nem ajánlatos megenni, mert a többi része is, rossz, csak ott még nem lett foltos.
Úgyhogy nehogy megedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!