Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ugye nem gond, ha így ettem...

Ugye nem gond, ha így ettem meg a répát?

Figyelt kérdés
A répa vége kukacos volt, volt benne egy járatszerűség, azt a végét levágtam, de a répa többi részét megettem. Ugye anélkül a része nélkül el lehetett fogyasztani, nem lesz tőle bajom?
2011. jún. 26. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem talàltàl jobbat, legfeljebb egy kis hasmenésed lesz.
2011. jún. 26. 14:41
 2/6 anonim válasza:
53%
Le tudnék menni a boltba, de kíváncsi vagoyk, hogy megcsináljam-e v. ne?
2011. jún. 26. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha abban nem volt járat amit megettél, akkor semmi baj, én is meg szoktam főzni a hibátlan részt. Tulajdonképpen a cseresznyével hány kukacot megettem már életemben és még itt vagyok. :-)
2011. jún. 26. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

semmi bajod nem lesz. Egy almát se dobok ki, ha egy két centis rész kivágásával repül a kukac, a többi meg teljesen jó.

Sőt! Ha kukacos, biztos lehetsz benne, hogy jó és finom. Rossz gyümölcsben nincs kukac. :D

Két hete meggyet meg cseresznyét eszek, magozás után kiderült, hogy elég sok kukacos... de még élek.

2011. jún. 27. 17:24
 5/6 anonim válasza:

Nem lesz bajod..A plusz fehérje forrás nem árt:)

Bear Grylls-nek ez csak egy laza desszert lenne.

2011. júl. 4. 19:32
 6/6 anonim válasza:

Szerintem nagy bajod lesz. Goldolj csak bele: a répa a növénynek a gyökere. Tápanyagfelvevő "szerve". Ha megeszed, azzal a növényt meggyilkolod (vagy a megvételével hozzájárulsz ahhoz, hogy más megölje). Innentől kezdve viszont majdhogynem mindegy, hogy kinek a halálában közerműködtél, lehetett volna egy kupac párizsi is. Így már akár mit is teszel, az elkövetkezendő 1024 élezted során a karmád a porba van tiporva, és legfeljebb kukacként születhetsz újjá, pl. egy répában. :-)))

Legyél inkább dzsainista, akkor többé nincs gondod ilyen kérdésekkel.... :-) Ha csak gyümölcsöt, vagy levelet eszel (mint ők), azzal nem ölöd meg a növényt, sőt hozzásegíted, hogy még több levele, termése legyen. :-)

KOMOLYRA FORDÍTVA A SZÓT:

Szerintem ha nem hánytál és nincs hasmenésed, lázad stb. akkor nem lehet semmi bajod. Maximum fehérjebevitel, amint az előzőek írták, és egy kis immunrendszererősítő. :-)

2011. júl. 13. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!