Ugye nem gond, ha így ettem meg a répát?
semmi bajod nem lesz. Egy almát se dobok ki, ha egy két centis rész kivágásával repül a kukac, a többi meg teljesen jó.
Sőt! Ha kukacos, biztos lehetsz benne, hogy jó és finom. Rossz gyümölcsben nincs kukac. :D
Két hete meggyet meg cseresznyét eszek, magozás után kiderült, hogy elég sok kukacos... de még élek.
Nem lesz bajod..A plusz fehérje forrás nem árt:)
Bear Grylls-nek ez csak egy laza desszert lenne.
Szerintem nagy bajod lesz. Goldolj csak bele: a répa a növénynek a gyökere. Tápanyagfelvevő "szerve". Ha megeszed, azzal a növényt meggyilkolod (vagy a megvételével hozzájárulsz ahhoz, hogy más megölje). Innentől kezdve viszont majdhogynem mindegy, hogy kinek a halálában közerműködtél, lehetett volna egy kupac párizsi is. Így már akár mit is teszel, az elkövetkezendő 1024 élezted során a karmád a porba van tiporva, és legfeljebb kukacként születhetsz újjá, pl. egy répában. :-)))
Legyél inkább dzsainista, akkor többé nincs gondod ilyen kérdésekkel.... :-) Ha csak gyümölcsöt, vagy levelet eszel (mint ők), azzal nem ölöd meg a növényt, sőt hozzásegíted, hogy még több levele, termése legyen. :-)
KOMOLYRA FORDÍTVA A SZÓT:
Szerintem ha nem hánytál és nincs hasmenésed, lázad stb. akkor nem lehet semmi bajod. Maximum fehérjebevitel, amint az előzőek írták, és egy kis immunrendszererősítő. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!