Szerintetek gond, hogy nem szeretek alkoholt inni?
Miért lenne gond? Nem látom, hol akadályozna ez az életben.
17/F
15 évesen még az igazán finom italok sem feltétlenül ízlenek (meg hát nincs is rájuk pénzed, se szükséged). Teljesen normális.
Az a nemnormális, mikor 14 évesen kezdi valaki, aztán 25 évesen felháborodik, mikor az orvos azt találja mondani, hogy szar a mája.
Én is csak a citromos sört iszom(Gösser,Soproni,Borsodi),meg esetleg Bacardi Brezer(lehet rosszul írtam),de az meg drága,tehát maradok a citromos sörnél...az finom...és nem gond ,hogy nem szereted,örülj neki,van még időd erre.
24/N
öcsém, 15 évesen még mire fel piálnál? egyetemista korodban bőven ráérsz szétinni a májadat! be is fogsz sokallni.
igyál citromos vagy narancsos sört, bőven elég, nem kell Chivas-szal kezdeni a napot :P
Én sem szeretem egyiknek sem az ízét, de a sört azt eliszogatom. Viszont imádom a hatását, bár én is korán kezdtem, én imádok piálni.
F/17
Nem baj. Nagyobb gond lenne, ha szeretnéd, és nem tudnál meglenni nélküle.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!