Szerintetek gond, hogy nem szeretek alkoholt inni?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy nem ízlik semmilyen alkoholos ital..még a Bacardi t megiszom de nem szívesen...15 éves vagyok ://2011. jún. 24. 20:16
21/26 anonim válasza:
gyakori kérdező :D
részvétem!!!
Kérdező, 15 évesen sokminden gond még, de már csak pár év, és felnőttök, örülhetsz!!!
jó, csak vicceltem. kizárt, hogy a mai 14-5-6 évesek 26 éves koruk előtt "felnőttek" legyenek. némi általánosítással.
22/26 Incs98 válasza:
Szerintem nem gond, hogy nem iszol alkoholt főleg ha 15 éves vagy és szerintem a szüleid is jobban örülnek, hogy nem ízlik semelyik alkohol mint hogy minden hétvégén az árok partján feküdnél kiütve úgy, hogy nem emlékszel semmire... : )
23/26 anonim válasza:
pedig annak is megvan az előnye.. nem egészséges, kiegyensúlyozott élet szempontjából persze, hanem amúgy..
24/26 anonim válasza:
Mennyit változott a világ...Rosszul vagyok ha sört iszok. NE igyál semmit...
25/26 anonim válasza:
Én 15 évesen csak pezsgőt ittam, azt is csak Szilveszterkor, meg nagy ritkán koccintáskor. Később szerettem meg csak a piákat, de a világos sört a mai napig nem szeretem, és a vörösbort is csak kólával szeretem, pedig elmúltam már 30. A vodka csak naranccsal, a rum meg kólával megy csak le, a fehérbor meg jobbára fröccsként.
26/26 anonim válasza:
ebben a dög melegben egy jó ismétlem JÓ sör a legjobb és kész. behűtve, még jobb ha csapolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!