A (főző) csokit miért gőz felett vagy vízfürdőben kell olvasztani? Mi a különbség, ha csak beteszem a mikróba vagy megolvasztom a gázon?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 15:22
1/14 anonim válasza:
mert meggyullad, ha nem ugy csinalod. most lattan tv-ben pont ilyet.
2/14 anonim válasza:
Gázon és mikróban is oda fog égni! Én már próbáltam és rendesen odakozmált!
3/14 anonim válasza:
mert le fog égni aztán vakarhatod a lábos aljáról :)
4/14 anonim válasza:
Mikróban elég csúnya vége lesz, vakarhattam egy darabig... :)
A lényeg, ha gőz felett olvasztod, akkor lassan, egyenletesen olvad fel, jól kezelhető lesz. Gázon, mikróban, hirtelen olvad, az egyik része már odaég a másik még meg se olvad rendesen.
5/14 anonim válasza:
Én csináltam mikróban (igaz margarinnal) de teljesen jó lett, persze nem szabad bent felejteni, hanem keveregetni kell, de nem égett le. Sokkal gyorsabb, nekem nincs türelmem gőz fölött olvasztgatni.
6/14 anonim válasza:
Mert akkor nem lép túl egy hőfokot az edény alja aminek odaégés a vége.
7/14 anonim válasza:
mert megég.
De gyorsan készen van gőz felett is.
8/14 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat! sejtettem, hogy ilyesmi lehet, de hogy ennyire durván odaég azt nem gondoltam. óvatos leszek akkor, köszönöm!
2010. jan. 27. 15:33
9/14 anonim válasza:
A mikróban hogyan kevergeted kíváncsi lennék rá?
10/14 anonim válasza:
15:30
Te a margarint gőz fölött olvasztod a gázon? :D Mert így elég kemény összehasonlítani a főzőcsokit a margarinnal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!