Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Puncstortára hogyan készül a...

Puncstortára hogyan készül a puha máz? Vagy bármely máz, ami puha lesz, nem fogbeletörős?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! ird be a keresőbe hogy "fondant" ott részletesen leírják az elkészítési módját.
2010. jan. 21. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi, mindjárt nézem de azt hiszem, ott csak a cukrot és vizet írják, az pedig...

na mindjárt, még egyszer..

2010. jan. 21. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Itt egy könnyű és egyszerű mázrecept, én mindig ezt használom, nem kell órákig kevergetni, és nem lesz kemény: 25 dkg porcukor, egy evőkanál lobogva forró víz, 2 dkg vaj (nem margarin!) Ezeket gyorsan összekevered, és rákened a süti vagy torta tetejére. Ízlés szerint lehet a víz helyett valamilyen likőrt, kávét, citromlevet vagy ételszinezéket is használni!
2010. jan. 28. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is tortadíszítésre keresgetek ötleteket. Amit nagyon jónak találtam az a pillecukor fondant. Azt hiszem epres pillecukrot lehet kapni, az meg szép rózsaszínes, megy is a puncstortához.

Itt az oldal, ahol találtam, csak írd elé a 3w-t, linkelni nem akarok :

tortaimado.hu/2009/03/fondant-pillecukorbol-marshmallow.html

Én ezt fogom megpróbálni majd.

2010. jan. 28. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!