Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kocsonyásodik a céklám...

Yorda36 kérdése:

Miért kocsonyásodik a céklám leve?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


Másodjára készítek céklabefőttet és most sem sikerül. Miért kocsonyásodik be a leve? Én speciel jó édesen szeretem. Talán a sok cukortòl? :O Megköszönném, ha írnátok nekem jól bevált recepteket! :*


2014. szept. 27. 08:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Soha nem hallottam cukros cékláról, csak ecetesről.

A sok cukortól kocsonyásodhat.

2014. szept. 27. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Amit a boltban kapsz, többnyire azok is inkább édesek, mint savanyúak. Na meg egyébként is ír cukrot minden recept. :)
2014. szept. 27. 11:39
 3/5 anonim válasza:
:O Nővérem céklája is ilyen lett, esetleg sikerült már kideríteni, hogy mi volt a baj?
2014. okt. 28. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
De az is lehet, hogy Te vagy a nővérem? :D Így a neved alapján.. :D
2014. okt. 28. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
még az is lehet! XD XD XD
2014. nov. 5. 16:22

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!