Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha szilvás gombócot készítek,...

Ha szilvás gombócot készítek, a maradék másnapra visszakeménykedik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
43%

Ne morzsázd be mindet hanem hagyd meg pucéran, másnap pedig fozd ujra vizben.


De nagyobb esellyel tul sok a liszt a receptbdn

tegnapelőtt 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Pici vízzel, fedő alatt párold meg, úgy visszapuhul.
tegnapelőtt 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!