Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha szilvás gombócot készítek,...

Ha szilvás gombócot készítek, a maradék másnapra visszakeménykedik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szept. 25. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Ne morzsázd be mindet hanem hagyd meg pucéran, másnap pedig fozd ujra vizben.


De nagyobb esellyel tul sok a liszt a receptbdn

szept. 25. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Pici vízzel, fedő alatt párold meg, úgy visszapuhul.
szept. 25. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
túl sok a liszt, kemény lesz a gombóc, mint a banyacsöcs.
szept. 28. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Le kell fagyasztani. Mi minden évben burgonyaszezonkor, ami szerencsére belenyúlik a szilva érésbe, nagy tételben csinálunk szilvás gombócokat és műanyag tálcára rakva lefagyasztjuk és utána nejlon zacsiban a fagyasztóban télire eláll. Csak ki kell főzni és pirított morzsában megforgatni és ehető. de a lányom pirított morzsa helyett sokszor a Nesquik kakaóba forgatja és joghurttal eszi.
okt. 2. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!