Maradék pörköltet hogyan variálhatom még?
Figyelt kérdés
Valami izgalmasabb főételt készítenék belőle azon kívül, hogy csak simán körettel megeszem.2023. jún. 23. 11:49
2/12 anonim válasza:
Ledarálod hortobágyi húsos palacsintának (lásd még: pepihús a vendéglátós szakzsargonban), vagy felöntöd gulyásnak! :)
De viccen kívül, szerintem kelt tésztába bele lehetne sütni tölteléknek. Vagy pl. a körettel lehet variálni, ha harcsapaprikást lehet túróscsuszán kínálni, akkor más pörköltet is. Egy próbát megér.
3/12 anonim válasza:
Leves (gulyásleves, babgulyás), rakott akármibe (zöldbab, krumpli..), töltött akármi (cukkini, krumpli..), kenyérre (melegszendvics..) ...
4/12 anonim válasza:
Rizseshús, vagy ledarálod és felhasználod valamilyen rakottashoz, húsos pite, lecsó hússal, húsos rakott tészta, ha marhapörkölt, akkor gulyás, bolognai spagetti, tarhonyás hús. Mindkét fajta pörköltet fel lehet szaporítani gombával, tejfölös habarással.
7/12 anonim válasza:
Brassóit is csinálhatsz belőle. Jól befokhagymázod, akár olajon füstölt szalonnát pirítasz. Mifelénk borsóval készítjük, belefőzöl fél kilót. Aztán sült krumpli. Még a nyálam is összefutott. 😝
8/12 anonim válasza:
Hortobágyit erre találták ki. ❤️
De én ilyenkor, ha nincs kedvem sokat bajlódni vele, akkor mirelit levelestésztába töltöm, ilyen kis sütikéket készítek belőle. Ha nagyon híg, akkor besűrítem egy kicsit. Lehet enni magába, leveshez, vagy mártogatóssal.
9/12 anonim válasza:
Pásztorpite, raguleves, rizses hús, ledarálva zöldségekkel, rizzsel betöltheted kaliforniai paprikába, vagy cukkinibe, esetleg gombába.
Lehet belőle húsos tepsis rakott akármi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!