IKEA konyhabútor esetén az elemek variálhatóak?
Figyelt kérdés
Sajnos a panel konyha mérete nem engedi meg a nagyobb mértéket, viszont ez az elrendezés nem megfelelő számomra. Ez pl variálható?
2021. aug. 7. 11:15
1/10 A kérdező kommentje:
Nagyobb méreteket..
2021. aug. 7. 11:16
2/10 anonim válasza:
Épp azért elemes mert variálható.
3/10 anonim válasza:
Persze, próbáld ki a tervezőt. Én is azzal terveztem meg a konyhámat.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. aug. 7. 11:54
5/10 anonim válasza:
Általában variálhatók, főleg, ha ekként van feltüntetve is a neve. Az eladó készségesen mindent elmagyaráz.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap este inkább megnéztem Soroksáron és egyúttal meg is rendeltem! Igen, variálható bármilyen módon, mert a munkalapba nincs belevágva a mosogató és az elektromos főzőlap helye.
2021. aug. 8. 06:07
7/10 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy be is állították a szekrényeket és rendben is ment minden? Én is gondolkozom a megrendelésen.
8/10 A kérdező kommentje:
Lapra szerelve érkezett meg tegnap. Sajnos még csak a felújítás kezdetén, a bontásnál járunk. Jövő héten teljes villamoshálózat csere, majd utána héten burkolás. Akkor állítjuk össze.
2021. aug. 11. 19:24
9/10 anonim válasza:
Azért kérdeztem, mert sok a negatív tapasztalat a szállítással kapcsolatban,nem érkezik stb... (előrefizetésnél kicsit rizikós).
10/10 A kérdező kommentje:
A konyharészlegen levő ügyfélszolgálatnál összeállították a megrendelést, majd a mellette levő terminálnál ki is tudtam fizetni. Az eladó már akkor megmondta, hogy kedden érkezni fog. Ez így is történt. Szóval számomra maximálisan pozitív volt az IKEA házhoz szállítása. A hosszú munkalap miatt nem tudtam volna kocsival hazavinni
2021. aug. 13. 05:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!