Mennyivel drágább egy konyhabutor méretre készíttetése, mint a boltból készen megrendelt?
nekünk most egy elég nagy konyhabótor 3 millió, de kaptunk ugyanarra 5 milliós árajánlator is.
IKEA kijött volna kb 1,5 M-ből, de azt nagyon génytelennek találtuk. és nem is tetszett
Kb 3ezer Ft/m2 a bútorlap. (+ a méretre vágás, + a vasalat.)
Leméred, levágatod és összeállítod otthon.
Így rögtön kiderül, hogy pár tízezresből kijön a "sokmilliós" konyha, aminek az árával menőznek a -gyakran- főzni sem tudó háziasszonyok.
(Ami amúgy ipari fahulladék és ragasztó keveréke és annyira környezetszennyező, hogy még eltüzelni is tilos.)
"konyhabótor 3 millió,"
Ezt hívják freudi elszólásnak!!
Valóban egy "botor" ember aki 3 milliót kiad, pár m2 fautánzatúra tapétázott pozdorjáért.
:)
3as köszi a tippet, de nem igazán értek sajnos az ilyesmihez nő létemre.
Ha több milliós konyhaszekrenyre lenne pénzem akkor nem szarakodnek pár tízezren(már ha annyi a különbség). Olyan 100-130 körül nézegettem csak aza baj, hogy olyan hülye a konyharész alakja, hogy nem passzol oda a készen kapható konyhablokkok egyike sem méretileg, ahogy így nézegettem neten.
Hm.... hát az nem jó.Gondoktam arra, hogy hivoj egy szakembert, hogy mondjon egy árat, de akkor lehet időpocséklás lenne, mert annyi pénzem nincs most rá.
Amúgy Borsod.
Én bútorokat készítek, minőségtől függ. Van olyan "bolti" bútor, amit mi olcsóbban megcsinálunk, van olyan, amit csak 2x annyiért tudunk. Érdemes legalább 3 árajánlatot kérned és el tudod dönteni, hogy mi legyen.
A 3-asnak üzenem, hogy lehet tömör fából is bútort csináltatni, csak az nem annyiba kerül, mint a laminált bútorlapból készült. Most ezek az árak, egy bútorlapból készült 3milliós konyhát senki nem csinál meg fából ugyanannyiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!