Töltött gombát akarok kirántani. A receptek szerint nyersen kell betölteni, és kisütni. Nem kellene előtte kicsit megabálni sós, ecetes vízben?
Mit akarsz készíteni? töltött, kirántott, abált
Elegendö csak egy folymat, nem? Csiperkegoba salátát nyesen készitik, és eszik. Tehát nem kel a gombaféleséget agyon fözni. Megtöltöd tepsirerakod be a sütöbe, kész.
Vagy panirozod és olajban kisütöd, legyen töltöt vagy csak üres. Ezt tartármártással nagyon szeretem.
Én sem szoktam a gombát előfőzni még 1 percre sem.
én házimájkrémmel szoktam közepes fej gombákat megtölteni, összeragasztani és úgy panírozni.Bő zsirtadékban sütöm, hogy lehessen szépen forgatni benne, míg aranybarnára nem sül.
Amit írsz abban a töltelék már eleve sült, vagyis kész, így nem maradhat nyers.
ha sütőben sütöd meg, vagyis nem rántottgombának, akkor pedig biztosan át át fog sülni a gombafej is.
Egy darabon azért egy 20 mp-es mikrózást kipróbálnék. ha nem esik totál össze, akkor lehet, hogy jó megoldás lenne. csak tipp !!
Jézusim ekkora butaságot, hoyg sós ecetes víz!
A só hatására vizet, levet ereszt a gomba főzés előtt az szerinted mire jó?
Elképzelni nem tudom, hogyan maradhatna nyers a gomba, amikor forró olajban ca. 3 perc alatt simán átsül... Én ilyet még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!