Ha tojásfehérjét akarok felverni, előtte vegyem ki a hűtőből, vagy azonnal felverhető?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 20:17
2/11 anonim válasza:
Ne vedd ki előre a hűtőből, sokkal eredményesebb a hidegen való habverés. Tejszínnél és tojásnál is.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 16. 18:27
4/11 anonim válasza:
Nem kell kivenni előre, akár a hűtőben is felverheted. Kicsit bonyolultabb, de kivitelezhető.
6/11 anonim válasza:
Erre én is befizetnék, hogy láthassam, hogyan lehet a hűtőben habot verni... XDD
7/11 anonim válasza:
Azt hiszem én képes lennék eme feladat megoldására!
8/11 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a tojásfehérje szobahőmérsékleten verődik fel a legjobban. (A tejszínnek viszont hidegnek kell lennie, még a tálnak és a habverőnek is.)
9/11 anonim válasza:
Javaslom, tegyél bele egy csipetnyi sót, vagy egy csepp citromlevet, vagy egy kávéskanál meleg vizet.Ettől sokkal hamarabb felverhető, és keményebb lesz.
10/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy a tojásfehérjét szobahömérsékleten lehet könnyebben felverni.Ellentétben a tejszínnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!