Ha tojásfehérjét akarok felverni, előtte vegyem ki a hűtőből, vagy azonnal felverhető?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 20:17
11/11 anonim válasza:
Szobahömérséklet az ideális.
A tul friss nem jó. Legyen a tojás bár három napos, de ha tul idös, nem lesz nagy térfogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!