Nekem miért nem sikerül soha "pergősre" a tarhonya? Hol rontom el?
Szerintem mindenki félreértett (én is ), mert a mi olvasatunkban a pergős azt jelenti, hogy a szemek szétválnak, nem állnak össze masszává, ahogy te szeretnéd.
Ezek szerint egyikőnk sem szeret menzás állagú masszát főzni a tarhonyából, ezért érthető is a lepontozásunk.
Mi szerintem normális háztatást vezetünk, normális főzési technikákkal (még, ha eltérőek is ) és nem konyhás nénik voltunk anno a menzán...
Akkor lassan olvasd vissza a saját feltett kérdésedet, és akkor megérted az utolsó válaszomat.
"pergősre ", ami nálam azt jelenti, hogy ha kész a villáról nem leperegnek a szemek, hanem inkább olyan masszaszerű "
Sumsum, ha jó tarhonyát akarsz készíteni, a korábbi válaszokból megtudhatod, hogyan lehetséges elkészíteni.
Remélem hasznodra váltunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!