A savanyúságreceptemben borkén is van a hozzávalókban. Borkén helyett mit lehet használni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 13:43
1/4 anonim válasza:
Én egyszerüen kihagyom, teljesen fölösleges, viszont érzékeny emberkenke fejfájást okozhat utána az eltett savanyúság.
2/4 anonim válasza:
Én azért használom mert a zöldségek megtartjak a szinuket, ropogosok maradnak. 1 liter vízhez csak egy keshegynyi kell,az nem olyan sok.
3/4 anonim válasza:
valóban kicsi mennyiség kell belőle és óriási mennyiségű savanyuságot kellene elfogyasztani ahhoz,hogy káros legyen.
4/4 anonim válasza:
A borkén segít megtartani a zöldségek színét és roppanós állagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!