Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A savanyúságreceptemben...

A savanyúságreceptemben borkén is van a hozzávalókban. Borkén helyett mit lehet használni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 15. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyszerüen kihagyom, teljesen fölösleges, viszont érzékeny emberkenke fejfájást okozhat utána az eltett savanyúság.
2014. júl. 15. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azért használom mert a zöldségek megtartjak a szinuket, ropogosok maradnak. 1 liter vízhez csak egy keshegynyi kell,az nem olyan sok.
2014. júl. 15. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
valóban kicsi mennyiség kell belőle és óriási mennyiségű savanyuságot kellene elfogyasztani ahhoz,hogy káros legyen.
2014. júl. 18. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A borkén segít megtartani a zöldségek színét és roppanós állagát.
2014. júl. 26. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!