Csalamádé nem télire, ha csak borkén port teszek bele megromlik? Olyan receptem van hogy 5kg zöldséghez, egy mokkás kanál borkén és 1 mk szalicil. Én 2 kanál borkén port tettem.
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 18:54
1/2 anonim válasza:
A borkén por nem tartósítószer, csupán az a szerepe, hogy az egyes zöldségfajták (paprika, káposzta, stb.) ne barnuljon meg, hanem megőrizze eredeti szép színét.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor vajon tegyek inkább bele szalicilt.Azért kérdezem ,mert múlt évben elég hamar elfogyott és másodjára nem tettem bele csak borkén port és nem lett baja.
2012. aug. 31. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!