Céklát fagyasztóba el lehet tenni? Vagy inkább csak savanyúságnak praktikus?
Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 14:01
1/2 anonim válasza:
A céklát inkább vermelni érdemes, így megmarad frissen a téli időszakra, simán eláll legalább áprilisig. A cékla nyersen fogyasztva a legegészségesebb: salátának, vagy lének.
A cékla fagyasztásáról még nem hallottam, nem hiszem hogy megéri, kiengedés után sok élvezeti értéke már nem lesz, max ha borscsot főzől.
Persze csinálhatsz belőle savanyút is ha úgy szereted.
2/2 anonim válasza:
IGEN!Kipróbáltam,egyszerre többet fóztem héjában egészben ahogy szoktuk savanyúsághoz,és kerülve a tartósítószereket a fagyiból használom ha kell.Csak ne fózd túl puhára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!