Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha most kint hagyom a kovászos...

Ha most kint hagyom a kovászos uborkát, nem lesz hideg neki?

Figyelt kérdés
Vasárnap tettem ki, de azóta nincs valami meleg, sőt egyre hidegebb van, vajon így is jó lesz? Hagyjam kint mostmár, vagy vigyem be?
2014. jún. 25. 20:48
 1/4 anonim válasza:
Én is kiraktam ma, nem lesz semmi baja, így is koviubi lesz csak max lassabban.
2014. jún. 25. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, akkor kint hagyom. És honnan fogom tudni vajon, hogy mikor jó már?
2014. jún. 25. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

A színéről, már nem olyan harsány üde, kicsit opálos lesz a lé.

De kiveszel egy darabot, akkor jó, ha nem lágy, hanem roppanós, és kellően savanykás és sós.

2014. jún. 25. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha vasárnap tetted ki, akkor az már jó, melegben és 3, napon szoktam leszűrni és hűtőbe tenni, ha sokáig így maradt, akkor már nem lesz jó ropogós.
2014. jún. 26. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!