Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Készülő kovászos uborkán...

Készülő kovászos uborkán meddig kell rajtahagyni a kenyeret?

Figyelt kérdés
Napon, tehát nagyon meleg helyen áll.
2014. jún. 7. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én két napig tartom rajta. Ha napon áll.
2014. jún. 7. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Harmadik nap szoktam levenni, majd leszűrni és hűtőbe tenni, kicsit még ott is érik.

Én ma tettem el és hétfő du fogom leszedni a kenyeret és leszűrni.

2014. jún. 7. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Végig rajta kell hagyni, míg meg nem érik.

Ilyen melegben 2-3 nap és kész.

Ha már kellően zavarosra bebuggyant, akkor át lehet tenni kisebb csavaros üvegekbe, rá a leszűrt lé, és irány a hűtő.

2014. jún. 7. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!