Készülő kovászos uborkán meddig kell rajtahagyni a kenyeret?
Figyelt kérdés
Napon, tehát nagyon meleg helyen áll.2014. jún. 7. 14:04
1/3 anonim válasza:
Én két napig tartom rajta. Ha napon áll.
2/3 anonim válasza:
Harmadik nap szoktam levenni, majd leszűrni és hűtőbe tenni, kicsit még ott is érik.
Én ma tettem el és hétfő du fogom leszedni a kenyeret és leszűrni.
3/3 anonim válasza:
Végig rajta kell hagyni, míg meg nem érik.
Ilyen melegben 2-3 nap és kész.
Ha már kellően zavarosra bebuggyant, akkor át lehet tenni kisebb csavaros üvegekbe, rá a leszűrt lé, és irány a hűtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!