Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kovászos káposzta, hányadik...

A kovászos káposzta, hányadik napon kezd forrni? El telt 24 óra és még nem forr, lehet, meg fog romlani?

Figyelt kérdés
F
2013. dec. 15. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha hidegen van, akkor nehezen indul, tartsd szobahömérsékleten, akkor három-négy nap alatt elkészül.
2013. dec. 15. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Tedd a konvektor vagy valami hőtest mellé,hogy beinduljon a folyamat.Vagy ahogy az előző írta.....

Nyáron amikor ilyet szoktunk csinálni,és mondjuk hűvős szar az idő akkor nehezen indul meg.

2013. dec. 15. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Akkor remélem,5-6 nap múlva jó lesz és nem romlik meg.
2013. dec. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!