A kovászos káposzta, hányadik napon kezd forrni? El telt 24 óra és még nem forr, lehet, meg fog romlani?
Figyelt kérdés
F2013. dec. 15. 17:25
1/3 anonim válasza:
Ha hidegen van, akkor nehezen indul, tartsd szobahömérsékleten, akkor három-négy nap alatt elkészül.
2/3 anonim válasza:
Tedd a konvektor vagy valami hőtest mellé,hogy beinduljon a folyamat.Vagy ahogy az előző írta.....
Nyáron amikor ilyet szoktunk csinálni,és mondjuk hűvős szar az idő akkor nehezen indul meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Akkor remélem,5-6 nap múlva jó lesz és nem romlik meg.
2013. dec. 15. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!