Ha a töltött káposzta húsgombocába, rizs helyett kukoricadarát szeretnék tenni, akkor azt elötte meg kell főzni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 16:37
1/5 anonim válasza:
Bevallom nem hallottam még ezt a megoldást. mindenképpen meg kellene főzni, mert nagyon megdagad. de elég kemény tud lenni, lehet, hogy a tölteléket olyan lenne, mint a golflabda. de lehet, hogy tévedek.
Sokan használják a gerslit (árpagyöngy), ezzel már kóstoltam is, nagyon finom laza szerkezetű tőle a húsgombóc.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez egy szabolcsi recept
2013. júl. 13. 16:53
3/5 anonim válasza:
mi szoktuk kukoricadarával tölteni a töltött káposztát de nem főzzük meg a darát külön
4/5 anonim válasza:
Valójában nem is merem a kukoricadara természetét, de ha abból indulok ki, hogy a rizst sem szoktam előre megfőzni, akkor ezt sem főzném meg.
5/5 anonim válasza:
Szerintem lehet helyettesíteni a rizst a kukorica darával.
Ma kipróbálom, nem főzöm meg előtte a darát.
Bekeverem a húsos masszát, és pihen a hűtőbe. Felszívja a hús esetleges kieresztett levét.
Mintha már csináltam volna...
Látszik a gombócon, nem rizs van benne.
És akkor mi van?
Talán ahol nagyon sokszor volt puliszka, biztos használták így.
Amikor a rizs uri-muri volt, gersli, vagy kukoricadara került bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!