Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik Hot-Pan (vagy elektromo...

Melyik Hot-Pan (vagy elektromos, üvegtetős főzőedény) recept vállt Nektek be lgjobban?

Figyelt kérdés
Az összedobálós/összefőzős a legjobb erre?
2009. dec. 31. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Szegény, látom még mindig senki nem írt neked. Én eddig azért nem írtam, mert ezt az egész hotpant marhaságnak tartom. Sima lábosban/jénaiban/tepsiben a főzőlapon/sütőben ugyanilyen gyorsan, finoman el lehet készíteni az ételeket, ráadásul a hotpanben nem nagyon tudsz mondjuk egy négytagú családnak szaftos feltétet + rizst készíteni egyszerre (szemben pl. a sütővel, ugyebár), úgyis kell a tűzhely. Akkor meg minek vegyek ilyet egy vagyonért?
2010. jan. 3. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
hm...kösz
2010. jan. 3. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem jó a hotpan, mi nyaralásnál jó hasznát vettük. reggelinek simán megsült benne zsiradék nélkül 10-11tojás tükörtojásként, vacsira meg nagyon finom halat és zöldségeket pároltunk benne =)
2010. jan. 6. 01:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!