Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen lehetőségek vannak...

Milyen lehetőségek vannak csirkecombból, páccal valami jó kis kajcsira? Receptet írnátok?

Figyelt kérdés

Van 1 kg. csirkecombom és szeretnék valami újat csinálni.Amúgy minden féle ötlet érdekel.Főként ha valami olajos fűszeres páccal kell csinálni.Leírnátok egy pár receptet?

Ja és bocs ha hülyén fogalmaztam a kérdést de azt sem tudtam már hogy hogy írjam hogy ki is tegye a kérdést.

Előre is köszi!

2009. dec. 28. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A férjem kedvenc étele a fűszeres rántott csirkecomb. Csak felső combból szoktam csinálni, de el tudom képzelni alsóval is.

A csirkezombokat 1-2 nappal a sütés elött valamilyen előre elkészített, vagy készen vásárolt pácban, olajos füszerkeverékben megforgatom, és lefedve a hűtőbe teszem. A mexikói, vagy a magyaros jön be nálunk a legjobban, tehát ami csípős. Többször megforgatom az olajos fűszerekben, majd a hagyományos módon bepanírozom. Krumplipürével, vagy párolt burgonyával tálalom.

2009. dec. 28. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi ha pácolt husit eszünk ezeket szoktuk beletenni: pirosarany, mustár, vmilyen fűszersó, méz, foghagyma, vöröshagyma+olaj, és minél többet álljon a pácban:)
2009. dec. 28. 15:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ nektek!!:-))

Kedves második válaszoló köszönöm hogy leírtad hogyan csináljátok a pácot.Erre is kíváncsi voltam,hogy ki hogyan,miben pácol.

2009. dec. 28. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!