Milyen lehetőségek vannak csirkecombból, páccal valami jó kis kajcsira? Receptet írnátok?
Van 1 kg. csirkecombom és szeretnék valami újat csinálni.Amúgy minden féle ötlet érdekel.Főként ha valami olajos fűszeres páccal kell csinálni.Leírnátok egy pár receptet?
Ja és bocs ha hülyén fogalmaztam a kérdést de azt sem tudtam már hogy hogy írjam hogy ki is tegye a kérdést.
Előre is köszi!
A férjem kedvenc étele a fűszeres rántott csirkecomb. Csak felső combból szoktam csinálni, de el tudom képzelni alsóval is.
A csirkezombokat 1-2 nappal a sütés elött valamilyen előre elkészített, vagy készen vásárolt pácban, olajos füszerkeverékben megforgatom, és lefedve a hűtőbe teszem. A mexikói, vagy a magyaros jön be nálunk a legjobban, tehát ami csípős. Többször megforgatom az olajos fűszerekben, majd a hagyományos módon bepanírozom. Krumplipürével, vagy párolt burgonyával tálalom.
Köszönöm a választ nektek!!:-))
Kedves második válaszoló köszönöm hogy leírtad hogyan csináljátok a pácot.Erre is kíváncsi voltam,hogy ki hogyan,miben pácol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!