SOS! Nagyon csípős a halászlé. Mit tegyek?
16:54! Nem rossz ötlet :D köszönöm hogy felvidítottál, eléggé elkeseredtem, tényleg reménytelen a dolog.
Már raktam bele vizet, krumplit, de még mindig nagyon rossz.Hát ez van, idén nem lesz halászlé. :(
Ha van még otthon halászlé kockád akkor megmentheted, és holnapra mégis lesz levesed.
Szedd ki a megfőtt halszeleteket a léből.
A levet felezd el.
A halászlékockából készíts annyi alaplevet mint a csípős lé egyik fele.
Az egyik adag csípőslevet keverd össze azzal amit a kockából készítettél, forrald össze és tedd bele a halszeleteket. 1-2 percig még főzd, hogy a halhúsból is kifőjjön a csípős íz. Így a csípős halászlevedet a duplájára higítod, csípőssége sokat enyhül, de az íze finom marad.
A másik fél adag csípős levet pedig fagyaszd le, és legközelebb felhasználhatod a halászlé főzésnél. De csak a levet fagyaszd le, abba ne legyen hús.
Kedves utolsó! Nagyon szépen köszönöm. Szerencsére még nem öntöttem ki, így feltétlenül kipróbálom.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!