Kriszti83 kérdése:
Mitől csípős a padlizsánkrém? Most készítettem először, mit tegyek bele, hogy ne csípjen?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2010. szept. 6. 18:28
1/4 orsybaba88 válasza:
fogalmam sincs, talán túl sok borsot tettél bele. de sz.tem már nem nagyon tudsz mit tenni vele, max sózd meg nagyon és elnyomja a csípős ízt.
2/4 anonim válasza:
Nem csöpögtetted le rendesen talán? Akkor van kesernyés csípős íze...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A második válaszadónak: köszönöm a tippet, a csöpögtetés elmaradt, ez lehetett a hiba :(
2010. szept. 6. 20:21
4/4 anonim válasza:
Hosszába bevágod, át is öblítheted kicsit és szűrőn kb félóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!