Mit csináljak, ha csípős lett a húsleves, nem lehet kijavítani?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 10:12
1/9 anonim válasza:
A csípős "ízt" nem tudod "kivenni" az ételekből!Esetleg agyonhigíthatod,de azzal a többi íz minőségét is lerontod!
2/9 A kérdező kommentje:
ajjj és mi a jobb ,ha izetlen vagy ha csípős?
2010. júl. 18. 10:19
3/9 anonim válasza:
Én a helyedben főznék még egy adag húslevest és abba nem raknék semmit csak minimális sót, aztán összeöntöd a kettőt és újra ízesíted..
4/9 anonim válasza:
Szűrd le, tegyél hozzá egy kevés vizet, és főzzél bele 2-3 szem krumplit.
5/9 anonim válasza:
Sajnos nincs rá házi praktika. Kiönteni vétek lenne, próbáljátok nagyon sok tésztával enni. Egyébként inkább erős legyen, mint ízetlen. n sosem teszek erős paprikát a levesbe, inkább ebédkor tegyen bele, aki kér. Ezután gondolom, te sem teszel bele többet. Egyébként biztosan nagyon finomra sikerült, így "megbocsájtják" neked.
6/9 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, meglátod, csak hívjál meg ebédre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!