Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kerámia vs lávakő bevonatos...

Kerámia vs lávakő bevonatos serpenyő?

Figyelt kérdés

a kerámiát ismerem, szeretem, de most kell egy új serpenyő, láttam lávakő bevonatosat, gondolkodtam, hogy megveszem, de gondoltasm előtte utánaolvasok, viszont semmit nem találtam róla.

Valakinek tapasztalat, miért jobb mint a kerámia, vagy egyáltalán jobb-e ?

2014. márc. 19. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Lávaköves bevonatos jobb.

A kerámia serpennyővel kapcsoltban nekem nincs : de környezetemben van pár embernek. a serpenyő belseje jól van kidolgozva . de a nyél kidolgozásánál már nem figyeltek a részletekre. Nem csak az ismerőseim ,de többen mondták ,megolvastam is róla ,hogy ha ráteszik a tüzhelyre égett müanyag szag jön a nyélböl.

A lávakövesnél tapasztalatból mondom a a minőségi francia tefál jobb.Nem olcsó ,de megéri.

2014. márc. 19. 18:24
 2/3 A kérdező kommentje:

szóval ha jól értem, azt akarod mondani, hogy a kerámiánál jobb a lávaköves, de még annál is jobb a hagyományos tefal ami teflon?

csak mert tefal-ból is van kerámia, így az utolsó mondatod kicsit bekavar.

2014. márc. 19. 19:27
 3/3 A kérdező kommentje:
egyébként tefal kerámiám van, meg volt teflon is, mondom ezt szeretem, de akkor a láváöves milyen, mennyire strapabíró, a teflon enkem 2 évig bírja, teal ide vagy oda...
2014. márc. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!