Használta már valaki ezeket a tv shopos Ceramicore serpenyőket, tényleg jók, vagy csak amerikai hülyítés?
1963-ban egy Foxi Maxi nevű eb légkondicionáló készüléket árusított a tévében. Úgy kellett használni, hogy az ember kézbe fogja, úgy hogy a szerkezet négy ujján pihen, a hüvelykje megtámasztja. Majd ezt az ujját jobbra mozdítja, s ütemes csuklómozdulatokat végez.
Nem mondom, hogy zsenge gyermekkoromban eldöntöttem, hogy tv-shoppos dolgokat nem veszek, de felnőttként nem tettem és nem is szándékozom.
Olyan ez, mint az ezo rovatban a szellemek, reptoidok és más hasonlók.
Sokan nyilván esküdnek majd rá, s lelke rajta ha veszi. Még azt sem mondom, hogy rosszak lennének. Nem azok. A késsel valóban lehet vágni, a dobozba bezárni élelmiszert, robotgéppel lehet robotolni, s serpenyővel sertepertélni. De a reális áruk a reklámozott akciós ára harmada vagy ötöde.
Nem tele-shoppos kerámia serpenyőm van, de nem szeretem. Igaz nem ég LE benne az étel, de megégni tud. Sőt, gyakorlott főzőcskézőként gyakrabban sütöm túl az ételt, mint a hagyományos zománcos serpenyőben. Utóbbiban, ha nem figyelek, lekap, odasül. A kerámiában észre sem veszed, mit csinálsz. Csak amikor eszed az étel tűnik fel, hogy „mákos”. Azaz egészen apró szemcsék formájában ég meg az étel. Nyilván vannak ügyesebbek nálam, akiknél ez nem fordulhat elő.
Köszi a választ, nem volt még alkalmam kerámia serpenyőben sütni, nem is gondoltam volna, hogy tönkre mehet az étel úgy, hogy nem veszem észre, köszönöm.
Én se vettem még sosem teleshoppos dolgokat, a hátamon is feláll a szőr, mikor az olcsó trükkjeikkel próbálnak eladni valami egyszerű műanyagot...csal most asszem 12 ezer körül adtak volna 3 at fedővel, a normális bolti serpenyők se olcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!