Az alábbi hamburgerek közül, melyiket fogyasztanád szívesebben?
1: ketchup, mustár, marha hambihús, vegyesvágott savanyúság.
2: ketchup, mustár, marha hambihús, apróra vágott saláta levél, paradicsom karika.
3: ketchup, mustár, marha hambihús, savanyú káposzta, pirított hagyma, paradicsom karika
4: ketchup, mustár, marha hambihús, csemege uborka, pirított hagyma, paradicsom karika
A hamburgerek előre el vannak készítve, és fogyasztás előtt és egybe vannak melegítve.
Akkor lehet, hogy valami mást kéne árulni: melegszendvics, hot-dog, wimpi.
Én valamiért rá vagyok kattanva a friss zöldségekre :)
De ezek szerint nem csak én vagyok ilyen :)
Szerintem a kínálatotokkal az a gond (már ha egyáltalán gond), hogy olyan vendégkörötök van akik egybemelegítve megeszik a hamburgert (ez azt jelenti, hogy még nem ettek ételt).
Szerintem ezt döntsd el, hogy vendégkört vagy választékot akarsz-e cserélni.
Kedves 14-es!
Természetesen nem döghúsból készítem.
Az udvaron legel pár marha, ha valaki hamburgert kér befogok egyet, kanyarítok egy falatot a combjából, és visszaküldöm legelni, hogy minél frissebb legyen a kedves emberek hamburgere.
Remélem te sem a boltban veszed a döghúst, hanem otthon naponta vágsz csirkét, disznót, kacsát, stb., hiszen ami a boltban kapható, az nyilván döghús, hiszen már nem él :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!