Az alábbi hamburgerek közül, melyiket fogyasztanád szívesebben?
1: ketchup, mustár, marha hambihús, vegyesvágott savanyúság.
2: ketchup, mustár, marha hambihús, apróra vágott saláta levél, paradicsom karika.
3: ketchup, mustár, marha hambihús, savanyú káposzta, pirított hagyma, paradicsom karika
4: ketchup, mustár, marha hambihús, csemege uborka, pirított hagyma, paradicsom karika
A hamburgerek előre el vannak készítve, és fogyasztás előtt és egybe vannak melegítve.
Kizárólag a második.
A savanyúságnak szerintem semmi köze a hamburgerhez.
Amikor olvastam a másodikat mondtam volna, de ha egybe melegíted salátát paradicsomot, akkor semmiképp sem azt.
Szóval ha minden egybe van melegítve akkor a negyediket, mert az az egy amiben számomra nincs olyan hozzávaló amit melegítve nem tudnék elképzelni.
Egyiket sem. Az utolsó mondatban írottak miatt elsődlegesen, de egyik összetétele sem tetszik nekem.
Nem azért, mert a hálózatok sztenderdjétől eltér, hanem össze nem illő dolgokat teszel bele.
Savanyúsággal nekem nem jön össze sem a ketchup, sem a mustár. 1., 3. így ugrik. 2.: mustárral még elmegy, ketchuppal nem. 4. uborka és hagyma nem jön össze.
A harmadik válaszolótól kérdezném; véleményed szerintem bemelegítve nem lesz ehetetlen a saláta?
Illetve a pirított hagyma mennyire passzolna hozzá, mennyire dobná fel a hamburgert?
3. vagyok
A melegítés részt én sem olvastam el először :)
A saláta és a paradicsom fura lenne megmelegítve. De mi lenne, ha megmelegítenétek a husival és a saláta, paradicsom meg utána kerülne bele?
Illetve én úgy képzelném el, hogy mindegyikben benne van a husi, azzal meg kell melegíteni.
És a zöldségek, savanyúságok meg elő vannak készítve, felvágva, stb.
Aztán mindenki azt választ belőlük a hamburgerébe, amit akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!