Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Túl híg lett a zöldborsófőzelé...

Túl híg lett a zöldborsófőzelékem, mit csináljak vele sos?

Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 09:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Önzése le a levet es suritsd be ujra.
2014. márc. 3. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Bögrében kevéske vízben sok lisztet símára kavarsz, és belecsorgatod állandó keverés mellett. Ha biztosra akarsz menni és megoldható (van még otthon valaki rajtad kívül), akkor a teaszűrőn keresztül csorgasd bele (ehhez kell a harmadik kéz!)
2014. márc. 3. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálom köszi:)
2014. márc. 3. 10:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy olyan üvegbe teszed a vizet és a lisztet, amelyiknek zárható a teteje, akkor ck jól fel kell ráznod, és öntheted az ételbe. Nem kell szűrni és nem is lesz csomós a habarás.
2014. márc. 3. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
keményítő is elég jó megoldás. Összekevered egy kevés vízzel és mehet a főzelékbe.
2014. márc. 3. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagy lángon, állandóan kevergetve lefőzöd róla a vizet, én így szoktam.
2014. márc. 3. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 1Frank válasza:

Étkezési keményítő a legjobb szerintem.1 evőkanál keményítőt hideg vízzel elkevered,folyamatos keverés mellett bele öntöd,egyet forr és kész.

Azért jobb ez mert ez csak sűrít,de nem lesz túl lisztes a főzelék.Más ételhez is használhatod,kevesebb rántás plusz a keményítős sűrítés.Én mindig mindent így készítek és nagyon bevált.Sok sikert.

2014. márc. 4. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

"Étkezési keményítő a legjobb szerintem"

Nahát, én is ezt mondtam (5-ös). :)

2014. márc. 4. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim válasza:
100%
Adj hozzá egy fángli vegyesdarát és mehet a malackáknak.
2014. márc. 5. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 KJUsul ***** válasza:
Kukorica liszttel próbálkozz újrasűríteni, de alaposan fel kell forralni újra.
2014. márc. 6. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!