Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Almabefőtt leve miért lett...

Almabefőtt leve miért lett kevesebb dunsztolás után?

Figyelt kérdés
amikor beleraktam az almát és rámertem a szirupot, akkor teli volt.
2013. okt. 20. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert felszív valamennyi lét az alma.
2013. okt. 20. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ...még egy kérdés: és ettől megromolhat esetleg?
2013. okt. 20. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem romlik meg, esetleg bebarnul, beszárad egy kissé a teteje. Ha zavar , azt a részt kidobod róla , amikor felhasználod.Persze annak sincs semmi baja, csak nem esztétikus.
2013. okt. 21. 06:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! pár hónap múlva úgyis kiderül, hogy milyen lett..most csináltam először!
2013. okt. 21. 15:00

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!