Rózsaszín krémes kenyér. Mi állhat a háttérben?
Figyelt kérdés
Emlékszem óvodás koromban, az óvodai menzán adtak nekünk mindig olyan kenyeret, amin rózsaszín krém volt. Az óvónénik azt mondták, hogy az vajas-mézes kenyér, de én már akkor se értettem, miért lenne élénk rózsaszín színe annak a krémnek, ami a vaj és a méz keveredéséből származik. Alig emlékszem már az ízére, de kicsit mintha az eperfagyira hasonlított volna. Neten akárhogy kerestem, nem találtam ilyesmit. Tudja valaki, milyen krém lehetett az?2014. febr. 20. 15:44
11/11 mustafa33 válasza:
Szerintem a háttérben az ovónéni állt egy nagy marmaládés bádog bödönnel. ☺
(tudod a marmaládé az a keménykésen szeletelhető meghatározhatatlan eredetű kocsikerék kenőcs állagú piros édes lekvár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!