Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rózsaszín krémes kenyér. Mi...

Rózsaszín krémes kenyér. Mi állhat a háttérben?

Figyelt kérdés
Emlékszem óvodás koromban, az óvodai menzán adtak nekünk mindig olyan kenyeret, amin rózsaszín krém volt. Az óvónénik azt mondták, hogy az vajas-mézes kenyér, de én már akkor se értettem, miért lenne élénk rózsaszín színe annak a krémnek, ami a vaj és a méz keveredéséből származik. Alig emlékszem már az ízére, de kicsit mintha az eperfagyira hasonlított volna. Neten akárhogy kerestem, nem találtam ilyesmit. Tudja valaki, milyen krém lehetett az?

2014. febr. 20. 15:44
1 2
 11/11 mustafa33 ***** válasza:
100%

Szerintem a háttérben az ovónéni állt egy nagy marmaládés bádog bödönnel. ☺

(tudod a marmaládé az a keménykésen szeletelhető meghatározhatatlan eredetű kocsikerék kenőcs állagú piros édes lekvár)

2014. febr. 21. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!