Hogy lehet úgy megsütni a bundás kenyeret, hogy ne szívja meg magát olajjal?
Figyelt kérdés
Akárhogyan sütöm, megszívja magát...2013. nov. 30. 12:08
1/8 anonim válasza:
Sütőben próbáltad már? Még egészségesebb is.
2/8 anonim válasza:
ha jó forró az olaj akkor kb 2 perc alatt megsül és nem szívja magába az olajat, plusz amikor szeded ki akkor jól csöpögtesd le, és lehetőleg papírtörlőre szedd ki.
3/8 A kérdező kommentje:
1: a sütős verziót hogyan csinálod? Erre bizony kíváncsi lettem. :)
2: eddig is így sütöttem, hiába csepegtettem le, tettem papírra, akkor is megszívta magát, és marad jócskán benne...
2013. nov. 30. 12:34
4/8 anonim válasza:
A bundáskenyér már csak ilyen. Mint minden, amit bő zsiradékban sütsz. Ne edd túl gyakran, és akkor se sokat.
Nem tudom, milyen lenne, ha csak megkennéd olajjal a serpenyőt, mint a palacsintánál. Akkor nem lenne mit magába szívjon.
5/8 anonim válasza:
forro olajba tedd bele, es gyoesan megsul.
7/8 anonim válasza:
Csináld jó szikkadt kenyérből, sokkal kevesebb zsiradékot vesz fel.
8/8 anonim válasza:
nálunk ha bundás kenyér van néha, akkor mindig papírtörlöbe csomagolom és megnyomkodom, h kijöjjön belőle az olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!