Miért ragad a Tesco-s kenyér meg a krémes?
Figyelt kérdés
Ma vettem életemben először és utoljára is. A kenyér olyan, mint a gumi, a krémesnek meg semmi köze a krémeshez. Olyan benne a krém, mint a rágógumi. Miből csinálják, hogy ilyen undorító?! Meg is fájdult tőle a gyomrom.2009. febr. 27. 21:30
1/5 anonim válasza:
A Tescós "sütik" tényleg szörnyűek. De például a félbarna kenyerük szerintem kifejezetten jó.
2/5 anonim válasza:
Tescós termék=olcsó=rossz minőség.
3/5 anonim válasza:
Mert valami szornyusegbol keszitik el. Talan teved erre valaki aki ott dolgozik, es elmondja a TITKOT.
A tesco-s virsit meg a kutyank se ette meg anno, nemcsoda, annyira olcson adtak.
4/5 anonim válasza:
A Tesco az gazdaságos, tehát olcsó és gyenge minőségű. Vagyis nem jó. Másképpen: szar. Ezért.
5/5 anonim válasza:
És miért van a tescos kalácsban egér? Mert volt már rá példa, hogy belesütötték...
Amúgy már a kutyakaják gondosabban vannak elkészítve, mint amit az emberek esznek. (pl.:párizsi)
Állítólag a nagyáruházak saját péktermékei a lejárt, vagy hamarosan lejáró polcokról beszedett cuccokból készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!