Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért éghet oda lábasban a...

Miért éghet oda lábasban a tej forraláskor?

Figyelt kérdés

Az a baj vele hogy akkor olyan égett szagú és ízű lesz a tej amit nem szeretünk.

Nem fut ki, maximum gázon megy és ennek ellenére néha leég néha nem, új az edény és főleg házitej - nyersen de néha forralt melegítésekor is.

Valakinek van erre valami praktikája hogy elkerüljük?



2014. febr. 18. 22:34
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ja hogy te aztan feldolgozod :) akkor ne tenyleg ne rakj bele cukrot bar irhqttad volna hamarabbis :)
2014. ápr. 3. 23:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!