Miért éghet oda lábasban a tej forraláskor?
Figyelt kérdés
Az a baj vele hogy akkor olyan égett szagú és ízű lesz a tej amit nem szeretünk.
Nem fut ki, maximum gázon megy és ennek ellenére néha leég néha nem, új az edény és főleg házitej - nyersen de néha forralt melegítésekor is.
Valakinek van erre valami praktikája hogy elkerüljük?
2014. febr. 18. 22:34
11/11 anonim válasza:
Ja hogy te aztan feldolgozod :) akkor ne tenyleg ne rakj bele cukrot bar irhqttad volna hamarabbis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!