Már kétszer vettem házitejet, nagyon finom és szeretnék áttérni erre a bolti helyett. Viszont forraláskor mindig vastagon odaég a fazék aljára. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Próbáltam már nagyon lassú tűzön de mégis odaégett.2010. máj. 31. 09:28
1/6 anonim válasza:
Olyan fazekat válassz aminek vastag az alja, ha tényleg áttérsz erre a tejre érdemes befektetni akár egy drágábbra is, megéri.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Régen, lehetett kapni ún. tejforraló edényt, szerintem most is van. (Anyukámnak még mindig megvan, örök darab.)Duplafalú, és abban nem égett oda a tej, ja és ráadásul fütyül, mint a teakanna.
Üdv!
3/6 anonim válasza:
szia! addig is míg nem veszel egy jó vastag lábast, alaposan öblítsd ki a forralóedényedet hideg vízzel, és vizesen öntsd bele a nyerstejet.annyira nem kozmál oda,mint száraz lábasban.
üdv.
4/6 anonim válasza:
Ha odakozmálós lábasban forralod, kend be vékonyan vajjal az oldalát,garantáltan nem fog odaégni.
5/6 anonim válasza:
Vegyél új edényt, amit csak a tejforraláshoz használsz és nem lesz gond.
6/6 anonim válasza:
Igen, egy új még másra nem használt edény a megoldás ! Nem kell kenegetni semmivel ! Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!