Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért ragad le a házi tej...

Miért ragad le a házi tej forraláskor?

Figyelt kérdés

Háztól hordom a tejet, soha nem ragad le, fém edényben forralom.

Most vettem a boltban az automatából is és teljesen leragard az alja.


2010. júl. 18. 15:39
 1/3 Pataki Éva válasza:
Amit tudok a tejforralásról, szívesen megosztom veled! :) Fontos hogy legyen egy olyan edényed amiben csak a tejet forralod, előtte ki kell öblíteni hideg vízzel, és én úgy hallottam pici cukrot is kell tenni az aljába.Üdv PÉ
2010. júl. 21. 07:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
Tejforralót használj vagy olyan edényt amiben csak tejet forralsz. Külön mosogasd el, zsír, olaj ne érje a belsejét.
2010. aug. 1. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de azt szerettem volna megtudni, hogy tej és tej között mi lehet az a különbség, amitől az egyik leraqad, a másik meg nem.
2010. aug. 3. 10:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!