Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől sárgult be forraláskor...

Mitől sárgult be forraláskor a víz mikor virslit főztem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Zsír miatt. Nem vetted még észre, hogy kolbászfőzéskor mindig sárga a víz? Úgy látszik, ez ilyen zsíros virsli volt, ne akard megtudni az összetevőit...
2013. szept. 5. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!